Termeni și condiții

Termeni şi condiţii


Acești termeni și condiții ('Termenii') guvernează utilizatorii ('pe dumneavoastră'') care folosesc adresa website-ului ('website-ul') și relația cu:

(i) The Hut.Com Limited (înregistrat comercial ca SITE URL) care are biroul înregistrat la etajul 5, Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ; sau

(ii) (a) în cazul în care cumperi în dolari americani (USD) sau dolari canadieni (CAD) și plata este realizată folosind un card de debit/credit/ American Express, cu THGPP LLC (înregistrat comercial ca SITE URL) care au birourile înregistrate la 1209 Orange Street, Wilmington, Country of New Castle, Delaware, 190801, USA;

(iii) în cazul în care cumperi în dolari australieni (AUD) și plata este realizată folosind un card de debit/credit/ American express, cu Skincarestore Australia Pty Limited (înregistrat comercial ca SITE URL) care are biroul înregistrat la G01, 38 Atchison Street, St Leonards, NSW 2065 Australia: ('noi'). Vă rugăm să le citiți cu atenție deoarece vă pot afecta drepturile conform legii. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, vă rugăm să nu accesați Website-ul nostru. Dacă aveți orice neclaritate în legătură cu Termenii vă rugăm să ne contactați.


1. Acord

Prin utilizarea Website-ului ești de acord cu acești Termeni și ne autorizezi să transmitem și să obținem informații (inclusiv informații actualizate) de la terți, inclusiv însă fără a se limita la numerele cardurilor tale de debit ori credit sau la rapoartele tale de credit, în scopul verificării identității tale, pentru validarea cardului tău de credit, în vederea obținerii unei autorizări inițiale a cardului tău de credit și autorizării tranzacțiilor individuale de achiziție.


2. Amendamente

Ne rezervăm dreptul de a actualiza acești Termeni la anumite intervale, orice modificare urmând a-ți fi comunicată prin intermediul unui anunț corespunzător pe Website. Este responsabilitatea ta să verifici implementarea unor astfel de modificări. Modificările vor fi aplicate în legătură cu utilizarea Website-ului, ulterior unei notificări prealabile. Dacă nu dorești să accepți noii Termeni, nu ar trebui să continui utilizarea Website-ului. Dacă vei continua să utilizezi Website-ul ulterior datei la care modificarea intră în vigoare, utilizarea acestuia reprezintă acordul tău cu privire la respectarea noilor Termeni;

modifica sau retrage, temporar sau permanent, acest Website precum și materialul conținut de acesta (sau orice secțiune) fără a te notifica în prealabil iar tu confirmi faptul că nu suntem răspunzători în fața ta pentru modificarea sau retragerea Website-ului sau conținutului acestuia si dezactiva orice cod de identificare pentru utilizatori sau parole care ți-au fost furnizate, alese de tine sau alocate de către noi, în orice moment, dacă, în opinia noastră ai încălcat în orice fel prevederile acestor Termeni.


3. Înregistrare

Prin utilizarea acestui Website, garantezi că ești capabil, din punct de vedere juridic, să închei contracte cu titlu obligatoriu, ai cel puțin 18 ani, informațiile personale care îți sunt solicitate în momentul înregistrării sunt adevărate, exacte, actualizate și complete, din toate punctele de vedere și nu îți asumi identitatea niciunei alte persoane sau entități.

Ne vei informa imediat în legătură cu orice modificare a datelor tale personale prin intermediul unui email sau telefonând reprezentanților departamentului Servicii Clienți la:


customer.experience@thehutgroup.com


4. Politica de confidenţialitate

Toate informațiile tale personale vor fi tratate cu confidențialitate și vor fi utilizate în conformitate cu Politica de confidenţialitate. În plus, informațiile despre tine vor fi procesate în conformitate cu Politica de confidenţialitate. Prin utilizarea Website-ului nostru, ești de acord cu această procesare și garantezi că toate informațiile furnizate de tine sunt corecte.


Când faci cumpărături pe acest Website, îți vom solicita să introduci datele tale personale, pentru a putea identifica detalii precum numele, adresa ta de email, adresa de facturare, adresa de livrare, cardul de credit sau alte informații legate de efectuarea plăților. Confirmăm că aceste informații vor fi administrate de către noi în conformitate cu acordul încheiat cu Oficiul Responsabilului cu Protecția Datelor Personale.


5. Protejarea siguranţei tale

Pentru a te asigura că niciunul dintre cardurile tale de credit sau debit nu este utilizat fără consimțământul tău, vom valida numele, adresa precum și alte informații personale furnizate de tine pe parcursul procesului de plasare a comenzii, în raport cu bazele de date relevante ale terților.


Riscul de fraudă prin internet este un aspect pe care noi îl luăm foarte în serios. Dat fiind volumul tot mai mare de tranzacții frauduloase cu carduri de credit, depunem eforturi considerabile pentru a ne asigura că toate comenzile sunt riguros verificate, cu ajutorul informațiilor deja furnizate. Există posibilitatea de a te contacta în vederea efectuării unor verificări de securitate suplimentare și de a-ți solicita colaborarea în vederea finalizării cu succes a acestora. Nu vom tolera tranzacțiile frauduloase, astfel de tranzacții fiind raportate autorităților relevante.


Prin acceptarea acestor Termeni, ești de acord cu efectuarea unor astfel de verificări. În contextul acestor verificări, informațiile personale furnizate de tine ar putea fi transmise unei Agenții de Referințe Credit înregistrate, care poate păstra o evidență a informațiilor respective. Îți garantăm că toate acestea au exclusiv rolul de a confirma identitatea ta, nefiind efectuată nicio verificare a solvabilității, ratingul tău de credit nefiind afectat. Toate informațiile furnizate de tine vor fi în siguranță, fiind procesate în strictă conformitate cu Legea privind Protecția Datelor din 1998.


6. Conformitate

Website-ul poate fi utilizat într-o manieră și în scopuri exclusiv legale.

Ești de acord să respecți toate prevederile legale în vigoare, statutele și reglementările privitoare la Website și utilizarea acestuia.

Ești de acord să nu încarci sau transmiți prin intermediul Website-ului viruși, Troieni, viermi, bombe logice sau orice altceva proiectat să interfereze, întrerupă sau perturbe funcționarea normală a unui computer, încarci sau transmiți prin intermediul Website-ului niciun material defăimător, ofensator sau cu caracter obscen și să nu încerci să obții acces neautorizat la site-ul nostru, la server-ul care ne găzduiește site-ul sau la orice alt server, computer sau bază de date conectată la site-ul nostru.

Este interzis să ne ataci site-ul prin intermediul unui atac de tip blocarea serviciului sau al unui atac de tip blocarea distribuită a serviciului.

Prin încălcarea acestei prevederi vei comite un delict penal, în conformitate cu Legea Utilizării Abuzive a Computerului, din 1990. Orice încălcare de acest gen va fi raportată autorităților relevante și vom colabora cu acele autorități prin dezvăluirea identității tale către acestea. În eventualitatea unei astfel de încălcări, dreptul tău de utilizare a Website-ului nostru va înceta imediat.


Nu vom fi responsabili de nicio pierdere sau daună cauzată de un atac de tip blocarea distribuită a serviciului, viruși sau orice alt material tehnologic dăunător care ți-ar putea infecta computerul, programele instalate pe computer, datele sau orice alt material de proprietate, în urma utilizării Website-ului nostru sau descărcării oricărui material postat pe acesta sau pe orice alt website asociat acestuia.


7. Legături cu terţii

Pentru a simplifica lucrurile pentru clienții noștri, Website-ul poate conține legături cu alte website-uri sau materiale asupra cărora nu avem niciun control. Îți aducem la cunoștință faptul că nu suntem responsabili pentru aceste website-uri sau materiale și nici nu le analizăm sau promovăm. Nu vom fi răspunzători pentru practicile de confidențialitate sau conținutul acestor website-uri și nici pentru daunele, pierderile sau infracțiunile cauzate sau care se presupun a fi cauzate în legătură cu utilizarea sau acceptarea unor astfel de materiale cu caracter publicitar, conținuturi, produse, materiale sau servicii disponibile pe astfel de website-uri sau resurse externe.


8. Comenzi

Toate comenzile sunt supuse criteriilor de acceptare și disponibilitate. Dacă produsele comandate nu sunt disponibile, vei fi informat prin intermediul unui email (sau prin alte mijloace, în cazul în care nu a fost furnizată o adresă de email) și vei avea opțiunea fie de a aștepta până când articolul respectiv este disponibil în stoc fie de a anula comanda.


Toate comenzile plasate de tine vor fi tratate ca oferte de achiziționare a bunurilor sau serviciilor noastre și ne rezervăm dreptul de a respinge astfel de oferte, în orice moment. Trebuie să iei la cunoștință faptul că orice confirmare automată a comenzii tale din partea noastră, nu reprezintă acceptul nostru în legătură cu oferta ta de achiziționare a bunurilor sau serviciilor promovate pe Website. Încheierea unui contract între tine și noi se va produce atunci când vom (i) debita cardul tău de credit sau debit ori contul tău de PayPal sau (ii) în momentul în care îți vom expedia produsele sau vom demara serviciile, indiferent care dintre aceste situații intervine ultima, moment în care vei primi un email prin care se confirmă încheierea contractului („Confirmare de Expediere”). Contractul va avea ca subiect exclusiv acele bunuri și servicii a căror expediere ți-a fost comunicată prin intermediul Confirmării de Expediere. Nu avem obligația de a-ți furniza alte bunuri sau servicii care fac parte din comanda ta, înainte ca expedierea acestor bunuri sau servicii să îți fie comunicată prin intermediul unei Confirmări de Expediere separate.


Vom avea grijă, în măsura în care acest lucru este posibil, să păstrăm detaliile comenzilor și plăților tale în condiții de siguranță, însă cu excepția unei abordări neglijente din partea noastră, nu putem fi răspunzători pentru niciun fel de pierdere suferită de tine, în cazul în care datele pe care ni le-ai furnizat în momentul accesării sau comandării de pe Website sunt accesate de către terți neautorizați.


Produsele comercializate pe Website nu sunt destinate re-vânzării sau distribuirii. Ne rezervăm dreptul de a anula orice comenzi și/sau suspenda orice cont, dacă considerăm că produsele sunt comandate cu încălcarea acestei prevederi.


Îți vei asuma riscul pentru produse, odată ce acestea au fost livrate la adresa de livrare specificată în momentul comandării produselor. Nu ne asumăm nicio răspundere în cazul în care ne furnizezi o adresă de livrare incorectă sau în situațiile în care nu ridici produsele de la adresa de livrare specificată.


9. Dreptul de anulare

În cazul în care ai achiziționat produsele sau serviciile în calitate de consumator (de exemplu pentru uz personal, spre deosebire de utilizarea în scopuri comerciale), te informăm că ai dreptul de a anula orice contract încheiat cu noi în termen de 14 zile de la data intrării în posesia bunurilor sau serviciilor.


Dacă se întâmplă să doreşti să anulezi un contract din această cauză, atunci te rugăm să consulţi Politica de retur pentru mai multe detalii.


10. Preţuri şi Plăţi


Toate prețurile afișate pe Website includ TVA (acolo unde este cazul) la valorile curente și sunt corecte, la momentul introducerii informațiilor în sistem. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile fără nicio notificare prealabilă (cu condiția ca modificările operate să nu afecteze niciuna dintre comenzile pentru care ți-a fost transmisă o Confirmare de Expediere).

Dacă adresa de livrare se află în afara teritoriului Marii Britanii, este posibil să fie necesara plata unor taxe de import și impozite (inclusiv TVA), care sunt percepute în momentul în care comanda ajunge în țara de destinație. Orice astfel de costuri suplimentare vor fi suportate de către tine. Reține ca politicile și practicile vamale pot varia foarte mult de la o țară la alta. Îți recomandăm să contactezi biroul tău vamal local pentru mai multe informații.

Dacă adresa de livrare este incorectă, (spre exemplu codul poștal furnizat este incorect) pachetul va fi expediat la adresa indicată de dumneavoastră și supus returului la depozitul nostru în cazul în care adresa nu poate fi găsită, conform termenilor și condițiilor companiei de transprot. În acest caz vei primi banii înapoi pe card, în momentul în care noi vom fi din nou în posesia coletului.


Plata se poate face prin intermediul cardurilor de credit sau debit majore sau prin PayPal. Plata va fi debitată și reținută din contul tău înainte de expedierea produsului sau furnizarea serviciului către tine.


În situația puțin probabilă în care prețul indicat pe pagina de verificare este greșit și descoperim acest lucru înainte de acceptarea comenzii tale în conformitate cu articolul 9, nu suntem obligați să îți oferim produsele la prețul indicat. Întotdeauna încercăm să ne asigurăm că prețurile bunurilor afișate pe Website-ul nostru sunt corecte, însă ocazional se pot produce diverse erori. Dacă descoperim o eroare în legătură cu prețul produselor comandate te vom informa cât mai curând cu putință, dându-ți posibilitatea de a reconfirma comanda cu prețul corect sau de a o anula. Dacă anulezi comanda și deja ai plătit pentru produse (însă acestea nu au fost deja expediate), vei beneficia de rambursare integrală.


Confirmi faptul că ești posesorul cardului de credit, debit sau PayPal utilizat. Toți deținătorii de carduri de credit/debit vor fi supuși unor verificări de validare și autorizare de către emitent. Dacă emitentul cardului tău de plată refuză sau, din diverse motive, nu autorizează plata către noi, nu vom fi răspunzători pentru întârzierea comenzii sau pentru nelivrarea acesteia.

Dacă plata prin cardul de credit și debit nu a fost procesat cu succes fără niciun motiv, ne rezervăm dreptul de a procesa din nou plata, ne rezervăm dreptul de a încerca procesarea plății în termen de 48 de ore. În cazul în care plata nu reușește din nou, vă vom oferi o notificare de cel puțin 48 de ore înainte de orice încercare suplimentară de a procesa plata, trimițând un e-mail la adresa de e-mail pe care ne-ați furnizat-o. Dacă nu doriți ca noi să încercăm din nou să procesăm plata, trebuie să anulați comanda în avans.


Ai permisiunea noastră de a utiliza codurile de reducere în strictă conformitate cu termenii și condițiile aferente acestora care, printre altele, pot include termeni privind eligibilitatea ta de a utiliza aceste coduri precum și valoarea maximă a comenzii. Te rugăm să te familiarizezi cu acești termeni și condiții înainte de plasarea unei comenzi, deoarece ne rezervăm dreptul de a respinge sau anula orice comenzi care nu sunt conforme cu acești termeni, chiar și atunci când contravaloarea comenzii a fost reținută de pe cardul tău de credit sau debit. Dacă există neconcordanțe între termenii și condițiile în baza cărora au fost emise codurile de reducere și acești termeni și condiții, termenii și condițiile aferente codurilor de reducere vor avea prioritate. O copie a termenilor și condițiilor aferente codurilor de reducere poate fi obținută prin email sau telefonic de la reprezentanții departamentului nostru de Servicii Clienți:

Adresă de email: prin contul tău lookfantastastic la secțiunea mesajele mele.


11. Proprietate intelectuală

Conținutul Website-ului este protejat de legile privind drepturile de autor, mărcile comerciale și bazele de date precum și de alte legi privind proprietatea intelectuală, iar tu accepți ca materialele și conținutul furnizate ca parte integrantă a Website-ului să rămână în proprietatea noastră și a licențiatorilor noștri.


Poți accesa și afișa conținutul Website-ului pe ecranul unui calculator, poți salva conținutul în format electronic pe un disc (însă nu pe servere sau alte dispozitive de stocare conectate la o rețea) sau poți tipări o copie a acestui conținut pentru uz personal, non-comercial, cu condiția respectării oricăror și tuturor notificărilor privind drepturile de autor și de proprietate. Nu ai permisiunea de a reproduce, modifica, copia, distribui sau utiliza materialele sau conținutul Website-ului în scopuri comerciale.


12. Limitarea responsabilităţii

Furnizarea bunurilor

(a) În conformitate cu articolul 14(b), în cazul nerespectării de către noi a acestor Termeni, vom fi responsabili exclusiv pentru acele pierderi suferite de tine ca rezultat al nerespectării Termenilor de către noi (fie că este vorba despre încălcări contractuale, prejudicii (inclusiv neglijență), încălcări ale prevederilor legale sau de altă natură) care sunt o consecință previzibilă a unei astfel de nerespectări.

(b) Niciunul dintre acești Termeni nu exclude sau limitează răspunderea noastră pentru:

 • decesul sau vătămarea corporală cauzate de neglijența noastră;
 • fraudă sau declarații false;
 • orice încălcare a obligațiilor din secțiunea 12 a Legii privind vânzarea bunurilor din 1979 sau din secțiunea 2 a Legii privind furnizarea de bunuri și servicii din 1982;
 • produsele defecte, conform Legii protecției consumatorilor din 1987; sau
 • orice încălcare deliberată a acestor Termeni, care ți-ar acorda dreptul de a solicita încetarea Contractului; sau
 • orice altă problemă în legătură cu care ar fi ilegal să excludem sau să încercăm excluderea răspunderii noastre.


Utilizarea website-ului

Website-ul este pus la dispoziție „așa cum este” și „în funcție de disponibilitate”, fără niciun fel de reprezentare sau aprobare, și nu oferim nicio garanție, expresă sau implicită, în legătură cu acesta sau utilizarea acestuia. Trebuie să accepți faptul că nu putem garanta și nu putem fi responsabili pentru securitatea sau confidențialitatea Website-ului și a oricăror informații furnizate de tine. Trebuie să îți asumi riscurile asociate utilizării Internet-ului.


Deși încercăm să ne asigurăm că materialul inclus în conținutul Website-ului este corect, reputat și de înaltă calitate, nu ne asumăm nicio responsabilitate acolo unde nu este cazul. Nu suntem răspunzători pentru nicio eroare sau omisiune, pentru rezultatele obținute în urma utilizării unor astfel de informații sau pentru problemele tehnice pe care le-ai putea experimenta în contextul utilizării Website-ului. Dacă suntem informați în legătură cu orice neconcordanțe referitoare la materialul de pe Website, vom încerca să corectăm acele neconcordanțe cât mai curând cu putință.


În special, nu ne asumăm responsabilitate în legătură cu următoarele:

 • incompatibilitatea Website-ului cu echipamentul, software-ul sau legăturile tale de telecomunicații;
 • problemele tehnice, inclusiv erorile sau întreruperile Website-ului;
 • caracterul neadecvat, inadvertențele sau inexactitatea Website-ului; și
 • eșecul Website-ului de a corespunde cerințelor tale
 • În limitele permise de legile în vigoare, ești de acord cu faptul că nu vom fi răspunzători în fața ta sau a terților pentru niciun fel de daune indirecte sau accidentale (ambii termeni incluzând, însă fără a se limita la, pierderi pur economice, pierderi profituale, reduceri ale activității, pierderi ale economiilor anticipate, cheltuieli inutile, pierderea confidențialității sau pierderea de informații) sau orice alte daune indirecte, speciale sau represive ce decurg sau rezultă din utilizarea Website-ului de către tine.


13. Clauza de divizare

Dacă vreuna dintre prevederile Termenilor este considerată ilicită, nulă sau neexecutorie, indiferent de motiv, acea prevedere va fi considerată independentă de acești Termeni și nu va afecta validitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi ale Termenilor.


14. Clauza de renunţare

Nicio renunțare din partea noastră nu va fi interpretată ca o renunțare la luarea măsurilor sau acțiunilor ce se impun în cazul încălcării vreuneia dintre prevederi.


15. Clauza de integritate a contractului

Acești Termeni reprezintă întregul fundament al oricărui acord încheiat între noi și tine.


16. Legislaţie şi juristicţie

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legislația din Anglia și Țara Galilor, orice dispute fiind soluționate exclusiv de către tribunalele din Anglia.


17. Alinierea preţurilor online Myprotein

 • Trebuie să aibă aceeași calitate a ingredientelor.
 • Trebuie să fie din Marea Britanie.
 • Trebuie să avem posibilitatea de a verifica oferta.
 • Produsul trebuie să fie în stoc și pregătit de expediere în ziua respectivă, de pe site-ul cu preț mai mic. Comenzile în așteptare și produsele care nu se află în stoc nu vor fi luate în considerare.
 • Produsul trebuie să fie unul nou, să nu facă parte din promoții de lichidare de stoc și să nu fie redus datorită deteriorării sau expirării.
 • Este interzisă utilizarea altor cupoane și coduri promoționale în scopul alinierii prețurilor.
 • Alinierea prețurilor trebuie finalizată ÎNAINTE de a comanda produsul de la noi. Nicio solicitare de aliniere a prețurilor nu va fi onorată retroactiv.
 • Ne rezervăm dreptul de a exclude „ofertele speciale”.
 • Putem alinia prețul produselor individuale și nu ale unei combinații de produse.
 • Compania trebuie să își fi desfășurat activitatea de mai bine de 6 luni și să poată accepta efectuarea de plăți online, în caz contrar decizia ne va aparține în totalitate.
 • Produsele trebuie să fie identice (dimensiune, aromă și calitate). Alinierea prețurilor fixe rămâne la latitudinea noastră.
 • Ne rezervăm dreptul de a nu alinia prețurile, dacă considerăm că alinierea nu este una comparabilă sau corectă.
 • Ne rezervăm dreptul de a renunța la acest serviciu în orice moment, fără notificare prealabilă.
 • Nu avem posibilitatea de a alinia prețurile produselor Myprotein furnizate de către furnizori terți.
 • Decizia noastră este finală.


18. Recenzii

 • Dacă trimiți o recenzie, ne acorzi un drept non-exclusiv, perpetuu, nesupus drepturilor de autor, irevocabil și sub-licențiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea lucrări derivate din acesta, distribui și afișa un astfel de conținut în întreaga lume, în orice mass-media.
 • Acorzi companiei Myprotein și sub-deținătorilor săi dreptul de a utiliza numele transmis în legătură cu un astfel de conținut, la propria discreție.
 • Ești de acord să renunți la dreptul de a fi identificat ca autor al unui astfel de conținut și la dreptul de a te opune tratamentului derogatoriu al acestuia.
 • Ești de acord să întreprinzi toate acțiunile necesare pentru perfecționarea drepturilor de mai sus acordate de către Myprotein, inclusiv cu executarea de acte și documente, la cererea Myprotein.
 • Declari și garantezi că deții sau controlezi toate drepturile pentru conținutul pe care îl postezi; că, la data la care conținutul sau materialul este transmis către Myprotein:
 • Conținutul și materialul este exact;
 • Utilizarea conținutului și materialului pe care îl furnizezi nu încalcă liniile directoare Myprotein aplicabile și nu cauzează prejudiciu niciunei persoane sau entități (materialul sau conținutul nu este defăimător). Ești de acord să despăgubești Myprotein pentru toate reclamațiile terților la adresa Myprotein, care derivă din sau au legătură cu o încălcare a oricăreia dintre aceste garanții.
 • Câștigătorii concursului de recenzii vor fi anunțați prin email.


19. Concursuri

 • Ne rezervăm dreptul de a modifica periodic acești termeni, fără o notificare prealabilă.
 • Aceste reguli vor fi considerate parte integrală a fiecărui concurs, mai puțin în cazul în care un concurs va avea alte reguli anunțate.
 • Prin participarea la concursuri se va considera că toți participanții au citit, înțeles și vor respecta aceste reguli. Toate deciziile noastre sunt definitive și obligatorii, iar participanții nu au dreptul să le conteste.
 • Orice persoană care este angajată, membru al familiei unui angajat sau are o legătură directă cu compania The Hut Group nu are dreptul să participe la aceste concursuri.
 • Concursurile sunt disponibile doar pentru persoanele rezidente în Regatul Unit (excluzând Irlanda de Nord).
 • Dacă nu sunt specificate restricții de vârstă, toți participanții trebuie să aibă vârsta de minim 18 ani. Participanții cu vârsta de sub 18 ani trebuie să primescă acordul părinților sau a tutorelui.
 • Toate înscrierile în concurs trebuie să fie trimise înainte de data specificată. Notificările de participare vor fi trimise la înscriere. Nu se va asuma nici o răspundere pentru notificările de participare care sunt trimise greșit, pierdute din motive tehnice și nu numai, sau sunt recepționate după data închiderii concursului.
 • Ne rezervăm dreptul de a descalifica fără notificare prealabilă orice înscriere în concurs pe care o considerăm ca a fost înregistrată prin mijloace tehnice improprii și/sau credem că ar fi frauduloasă.
 • Participanții sunt responsabili pentru costurile proprii de accesare a rețelelor de calculatoare.
 • Nu vom fi răspunzători și nu ne vom asuma responsabilitatea pentru: (i) nerespectarea câștigătorului sau a oricărui participant a prezentului regulament; (ii) orice întrerupere, întârziere sau direcționare greșită a înscrierilor în concurs; (iii) orice defecțiune, funcționare improprie sau inaccesibilitate a serverelor, sistemului sau a rețelelor.
 • Vom fi promotor al tuturor concursurilor supuse acestor termeni și condiții, cu excepția cazului în care se prevede altfel.


Premii

 • Dacă un premiu nu este disponibil, indiferent de motiv, ne rezervăm dreptul să-l înlocuim cu un premiu similar, cu valoare echivalentă sau mai mare.
 • Va fi acordat un singur premiu per gospodărie.
 • Nu vor fi oferite alternative în alte produse sau echivalentul în bani, iar premiile nu pot fi transferate.


Notificare

 • Numele câștigătorului va fi selectat prin tragere la sorți după data închiderii concursului, din toate răspunsurile corecte primite.
 • Câștigătorului unui premiu va fi notificat în termen de 28 de zile după ce numele lui este selectat.
 • Vă rugăm să acordați 28 de zile pentru livrarea tuturor premiilor.
 • Dacă câștigătorul unui concurs nu poate primi un premiu, indiferent de motiv, ori dacă câștigătorul nu poate fi notificat în urma unor eforturi considerabile, putem renunța la premiere fără nici o răspundere suplimentară față de câștigător.
 • Pentru fiecare concurs în parte va fi acordat un singur premiu per participant / adresă de e-mail. Numele câștigătorilor vor fi puse la dispoziție la cerere.
 • Numele câștigătorilor pot fi publicate pe site-ul nostru și/sau pe Facebook, Twitter sau oricare altă platformă de social media.


Revendicarea premiilor

 • Premii care implică călătorii: (a) Aranjamentele călătoriei sunt responsabilitatea câștigătorilor, dacă nu este specificat altfel; (b) ne rezervăm dreptul de a cere permisiunea scrisă a părinților sau tutorelui oricărui câștigător care are vârsta sub 16 ani și vom solicita prezența unei persoane însoțitoare cu vârsta de minim 18 ani.
 • Premiile/tichetele câștigate pot fi restricționate pentru o anumită perioadă a anului. Dacă nu este specificat altfel, trebuie revendicate în timp de șase luni de la data extragerii.
 • Atunci când premiile sunt oferite de o terță parte, câștigătorul este obligat să completeze și să îndeplinească toate formalitățile necesare cerute. Nu avem nici o responsabilitate față de acțiunile altor persoane sau companii.


20. Programul de referali

Urmând termenii și condițiile de mai jos, poți câștiga ‘credit’ pe care îl poți folosi la cumpăraturi pe site. Trebuie doar să inviți un client nou prin programul de referali, oferindu-i codul sau link-ul tău de referal (“Programul de referali). Poți participa în acest program ca persoană care trimite invitații doar dacă ai plasat o comandă în prealabil.


Un client nou este o persoană care nu a mai plasat comenzi la noi pe site (un "Invitat"). Dacă Invitatul are un cont pe site dar nu a plasat încă o comandă poate participa în Programul de referali doar prin ‘link-ul de referal’. Dacă Invitatul are deja un cont pe site nu va putea participa în Programul de referali folosind un ‘cod de referal’ (indiferent dacă a plasat sau nu o comandă în prealabil).


Daca Invitatul a apăsat pe link-ul de invitație, codul de discount va fi aplicat automat la finalizarea comenzii. Dacă Invitatul folosește un cod de invitație, acesta trebuie introdus manual la finalizarea comenzii.


Pentru a evita orice dubiu, creditul generat prin Programul de referali poate fi folosit doar pe site și nici tu, nici Invitatul, nu aveți dreptul la pretenții financiare. Creditul nu poate fi transformat în bani. Creditul existent în Programul tău de referali nu poate fi transferat.


Vei primi creditul aplicat pe cont la 24 de ore după expedierea comenzii către Invitat. Dacă Invitatul anulează comanda plasată, indiferent de motiv, în termen de 3 zile de la expediere, nu vei mai primi credit pentru această comandă. Vei primi creditul în moneda prestabilită a site-ului.


Orice credit acumulat prin Programul de referali care nu este utilizat în termen de 90 de zile de la data acumulării va expira.


Invitatul trebuie să plaseze o comandă cu valoarea minimă scrisă pe site.


Toate produsele reduse și produsele cu regim de abonament sunt excluse din Programul de referali. Dacă participi în Programul de referali nu poți participa și în alte programe de afiliere, oferte de cash-back și/sau alte promoții de acest gen.


Putem, la discreția noastră și în orice moment, să retragem creditul generat prin Programul de referali - dacă suspectăm că utilizarea Programului de referali este frauduloasă, înșelătoare sau contrară acestor termeni.


21. Oferte Site

 • Reduceri pentru site/articole selectate
 • Reducerea este aplicată coșului de cumpărături, cu excepția cadourilor gratuite și alte articole promoționale. Valoarea maximă și procentul de reducere vor varia în funcție de promoție.
 • Reducerea costurilor
 • Reducerea oferită atunci când sunt îndeplinite cerințele ofertei. Valoarea maximă și procentul de reducere vor varia în funcție de promoție.
 • Scăderea reducerilor
 • Procentul de reducere scade periodic în timp, după cum este menționat. Valoarea maximă și procentul de reducere vor varia în funcție de promoție.
 • Prețul de atunci/actual
 • Reducerea se aplica automat produselor, asa cum este arătat pe paginile produselor. În unele cazuri, cadourile trebuie adăugate manual coșului de cumpărături pentru a putea fi furnizate informațiile adiționale.
 • Livrare gratuită
 • Aplicată la plată, reducerea va fi egală cu costurile specifice de livrare în funcție de țară din care proveniți. Livrarea către alte țări poate să fie taxată.
 • Cumpărare multiplă
 • Reducerea se aplica celui mai ieftin produs din coșul de cumpărături care îndeplinește cerințele promoționale.

25. Beauty Box

Abonându-vă la serviciul nostru „Beauty Box”, recunoașteți că sunteți de acord cu Termenii și condițiile noastre.

Stocul este supus disponibilității, dacă plasați comanda la data de 25 a lunii sau înainte de data abonamentului dvs. va începe în luna respectivă. De exemplu, dacă vă abonați înainte de 25 ianuarie, abonamentul dvs. va începe cu „ Beauty Box”, din ianuarie. Dacă plasați comanda la data de 26 a lunii sau după aceea sau dacă „ Beauty Box” lunară respectivă nu este disponibilă, abonamentul dvs. va începe în luna următoare.

Dacă plasați comanda înainte de 25 lună, ne propunem să livrăm prima dvs. „ Beauty Box”, în termen de 24 de ore de la primirea plății abonamentului. Ne propunem apoi să livrăm fiecare „ Beauty Box”, ulterioară pe 1 sau în jurul fiecărei luni. Vă rugăm să rețineți că, ocazional, pot exista întârzieri de expediere și / sau comenzi de returnare a produselor din cauza problemelor neprevăzute care implică procesul de îndeplinire a mărcii. Datele de livrare estimate sunt doar estimări și nu veți fi eligibil pentru o rambursare din cauza întârzierilor neprevăzute. De îndată ce „Beauty Box” va începe, veți primi un e-mail de confirmare care conține un număr de urmărire care vă permite să monitorizați expedierea acesteia. Nu veți fi eligibil pentru o rambursare din cauza întârzierilor neprevăzute

Dacă schimbați adresa pe durata abonamentului, puteți face acest lucru prin contul dvs. și va intra în vigoare în luna următoare. Dacă nu ați schimbat adresa dvs. înainte de a fi creat caseta de luna următoare, atunci nu vom fi responsabili pentru dvs. în cazul în care nu primiți „ Beauty Box” și nu va fi acordată nicio rambursare.

Reînnoire automată - după perioada inițială de abonament a unei abonamente fixe de trei, șase sau douăsprezece luni, abonamentul tău Beauty Box va fi reînnoit automat pentru un termen fix suplimentar de aceeași lungime. Puteți renunța la reînnoirea automată înainte de a 25-a zi a lunii de expirare prin contul de clienți. Orice abonament de trei, șase sau douăsprezece luni anulat înainte de expirarea abonamentului nu este eligibil pentru rambursare.

Aveți dreptul să vă anulați abonamentul în orice moment, cu excepția cazului în care vă anulați abonamentul cu noi în termen de 14 zile din ziua în care dobândiți posesiunea fizică a primei „ Beauty Box”, veți fi legat de contrat pe întrega durată a abonamentului.

Dacă doriți să vă anulați abonamentul înainte de expirarea termenului, trebuie să faceți acest lucru înainte de data de 26 a lunii, în caz contrar, veți primi „ Beauty Box” a următoarelor luni. De exemplu, dacă doriți să vă anulați abonamentul începând cu luna martie, va trebui să ne anunțați până cel târziu pe 25 februarie, în caz contrar, puteți primi „ Beauty Box”, din martie. Acest lucru este valabil doar pentru achizițiile de 1 lună pentru abonamente, timp de 3, 6 și 12 luni pe care nu le puteți anula după cele 14 zile de la primirea primei „ Beauty Box”.

Politica de anulare de mai sus nu afectează drepturile dvs. legale. Vă rugăm să consultați clauza 10 de mai sus pentru informații suplimentare despre dreptul dvs. de a anula.

Ne rezervăm dreptul de a vă anula abonamentul în orice moment, ca urmare a încălcării acestor Termeni. De asemenea, ne rezervăm dreptul la discreția noastră absolută de a anula și / sau schimba modelul de abonament „Beauty Box”.

Când vă alăturați oricărui plan de abonament sunteți invitați să vă alăturați „The Beauty Box Club”. Acesta este un apartament opțional prin care puteți introduce informații despre dvs. pentru a activa o experiență personalizată Beauty Box. Toate informațiile pe care le introduceți în acest sondaj nu sunt obligatorii, puteți solicita să eliminați datele dvs. și ne vom asigura că acestea nu sunt distribuite în afara grupului Hut. Când utilizăm aceste date despre clienți, folosim doar informațiile pentru a asigura o experiență mai bună cu Beauty Box și pentru a ne asigura că satisfacem nevoile clienților.

Toate informațiile pe care le colectăm vor fi folosite doar pentru a vă personaliza experiența Lookfantastic și pentru a vă asigura că primiți informații care vă vizează. Prin introducerea mărcilor preferate, ne veți anunța ce doriți să vedeți mai multe în caseta dvs. Prin introducerea informațiilor despre profilul tău de frumusețe, folosim acest lucru pentru a ne asigura că îți personalizăm caseta pentru a-ți viza nevoile specifice.

Când vă anulați abonamentul Beauty Box sau nu mai sunteți abonat, nu veți mai putea beneficia de exclusivitatea clubului, inclusiv toate avantajele suplimentare.

Nu putem garanta că fiecare casetă va fi perfect personalizată, dar vom încerca tot posibilul.

Excepții

 • Tichetele cadou, produsele noi și alte articole specifice sunt scutite de reduceri. Ne rezervăm dreptul de a modifica lista produselor scutite în orice moment. Doar un cod de reducere poate fi aplicat coșului de cumpărături.