Descoperă...

DESPRE BRAND

bliss crede că fericirea este rezultatul stării de bine generale. De la beneficiile tipice unui tratament de spa până la puterea transformatoare a produselor noastre, tot ceea ce facem este pentru a te ajuta să te simți frumoasă, sănătoasă și fericită. 

De la bun început, bliss a revoluționat lumea spaurilor și astăzi suntem lideri și pionierii al acestei industrii. Mulțumită capacității extraordinare de analiză a pielii și bunăstrării umane. Bliss este un loc minunat în care te poți simți ca acasă.  

PRODUSELE NOASTRE SPA

Nu toată lumea poate avea acces la spa în viața de zi cu zi, compania noastră folosește expertiza și tehnologia din această industrie pentru a crea cele mai puternice și ingenioase produse și pentru a-ți garanta beneficiile de spa direct la tine acasă. 

Tot ceea ce îți oferim ce vine din lumea spaului. Peste un milion de persoane din toată lumea beneficiază de un facial, bliss îți oferă 75 de minute de atenție dedicată feței tale, explorând fiecare por și problemă a pielii tale. Dacă stai să te gândești, acest rezultat este posibili doar mulțumită unei experize de înaltă calitate. 

Echipa noastră lucreză cu o echipă de doctori, formulatori și laboratoare la nivel multinațional, iar rezultatele le primști direct în casa ta. Noi lucrăm în direct contact cu peste 250,000 de consumatori ce ne vizitează locațiile în fiecare an pentru a vedea cu ochii lor beneficiile produselor noastre dar și laboratoarele noastre de cercetare clinică.