Descoperă revoluționarul Lash-Expert Twist Brush mascara

Acest mascara este combinația perfectă de Two-Step Twist, ingeniozitate, simplitate dar în același timp maximă performanță.

Mulțumită formulării noastre poți construi look-ul dorită adaugând mai multe straturi, în același timp poți beneficia de protecția natura a uleiurile de jojoba, măsline și avocado, care prelungesc, hrănesc și dau volum.

Instrucțiuni de folosire:

Rotește capacul la poziția dorită

- Poziția 1: Peria de lunginme îți va întinde și curbează genele

- Poziția 2: Peria de răsucire îți va îngroșa genele

Lungime, volum, separare și definire, Lash Expert este prietenul tău cel mai bun. 


Despre Brand

Terry de Gunzburg, este o legendă a industriei de înfrumusețare și un make-up artist profesionist recunoscut pentru faimosul ei look al ochilor bine definiți, buze roșii și un ten perfect. Alergând de la o filmare la altă, Terry a simțit nevoia unui produs care îi poate reîmprospăta machiajul din mers chiar și în trafic. Prin amestecarea fondului de ten, cremei hidratante dar și al unui toner, Terru a reușit să producă produsul perfect. Colaborarea ei de 15 ani cu cei de la Yve Saint Laurent a dat viață faimosului Touche Éclat. Terry a lansat propria linie de produse cosmetice, în 1998.


Într-o lume plină de branduri care promit transformări radicale a look-ului tău, BY TERRY a fost creat pentru a te ajută să îți găsești propriul stil, încrederea în sine dar rămânând naturală. Produsele noastre sunt perfecte pentru femeia moderna, cea care îmbină cariera, familia și prietenii cu grija de sine. O marcă franceză de înaltă calitate, această colecție se adaptează la mai multe cerințe. 

Cumpără gama