DESPRE BRAND

Fondată de Julia Wills și Alexander Kummerow în 2011 în bucătăria lor din Seattle, Herbivore vă oferă produse sigure, netoxice și extrem de eficiente. Credem în rezultate tangibile pe care le puteți vedea și simți, și credem în puterea naturii de a aduce aceste rezultate.

CREATE CU Ingrediente naturale, uleiuri presate la rece pe bază de alimente, uleiuri esențiale distilate cu aburi, ceară de soia fără OMG, ambalaje reciclabile și refolosibile, multe ingrediente organice certificate.

VALORILE NOASTRE DE SOSTENIBILITATE Ca marcă ultra curată, fără sinteză 100%, valorile noastre principale sunt de a face produsele, ingredientele și ambalajele noastre la fel de blânde pe planetă, pe cât sunt pe corpul nostru. Prin evitarea ingredientelor sintetice, ne asigurăm că produsele noastre sunt cât mai biocompatibile. Pentru a face acest lucru, ambalăm în primul rând în sticlă și hârtie, folosind plastic reciclabil doar acolo unde este absolut necesar. Încercând mereu să ne reducem amprenta în continuare, căutăm modalități de a reduce și de a elimina 100% tot plasticul virgin din ambalajele noastre până în 2021. Revenirea la cauze durabile este, de asemenea, o prioritate a noastră. Am strâns fonduri pentru WIRES în sprijinul faunei sălbatice australiene, al Mării Albastre Albe în sprijinul curățării oceanelor și a Arborelor pentru viitor să plantăm copaci în efortul de a ajuta la inversarea schimbărilor climatice.

O să ne aducă pe toți să ne adunăm pentru a face diferența pentru această lume - mărcile trebuie să fie o forță spre bine și să conducă drumul.