Despre noi

Lookfantastic a ajuns acum și în România!

Suntem extrem de încântați să vă prezentăm povestea noastră:

Suntem principalul retailer de beauty din Europa, noi suntem sursa ta principală de înfrumusețare. Cu mai mult de 22,000 de produse care livrează în mai mult de 200 de tări europene, noi suntem principalul partener online a mărcilor MAC, Kérastase și Yves Saint Laurent.

Cu un portofoliu de peste 660 de mărci, veniturile au crescut 40%  de la un an la altul în ultimii 4 ani, făcând lookfantastic® unul dintre cele mai de succes site-uri de înfrumusețare la nivel mondial. Cu o tehnologie inegalabilă și o echipă de experți de talie mondială, am creat peste 30 de site-uri localizate în cât mai multe limbi și fost vizitați de peste 10 milioane în fiecare lună doar în 2017; din care 71% erau internaționali.

Pe măsură ce continuăm să ne construim portofoliul de parteneri de lux, ne adaptăm în mod constant la noile tendințe ale unei industrie în continuă dezvoltare și competiție. Din ce în ce mai multe branduri de frumusețe au trecut la ingrediente vegane și organice, acum mai mult ca niciodată, de la păr și îngrijire corporală, avem grijă de tot pentru a garanta clientului cea mai bună calitate.

lookfantastic® face parte din rețeaua de vânzare The Hut Group, care a înregistrat venituri până la 250 de milioane de lire sterline în 2017. Creat de ecosistemul tehnologic propriu THG, Ingenuity, veniturile continuă să se accelereze în 2018.

Hut Group este o companie britanică de e-commerce evaluată ca una dintre cele mai de succes companii private din Marea Britanie și numită una dintre cele mai inovative 20 de tehnologii britanice.

lookfantastic® este determinat de dorința de a crea experiențe strălucitoare ale clienților, care sunt construite din perspectiva și datele executate prin tehnologia și expertiza noastră integrată. Lărgirea accesului la frumusețe premium și abilitarea bărbaților și femeilor din întreaga lume, conducem mișcarea de frumusețe online. Dedicate să ofere cele mai bune în materie de frumusețe, avem și un blog la fața locului condus de echipa noastră de experți. Indiferent de problema sau frumusețea dvs. de frumusețe, avem o bancă de conținut educațional care vă va ajuta să arătați și să vă simțiți fantastic.

ABONEAZĂ-TE SĂ NU PIERZI TOATE NOUTĂȚILE ȘI REDUCERILE NOASTRE!

În fiecare zi îți aducem noi produse și mărci, nu pierde oportunitatea de a fii prima ce află noutățile și ofertele noastre.

PARTENERIAT:

Ai vreo idee de partaneriat? Vrei să faci parte din familia noastră fanatastic, nu ezita a ne contacta la partnerships@thehutgroup.com.